Koç Üniversitesi Öğretim Üyeleri Dr. Nejat Eczacıbaşı Tıp Ödülleri’ne Layık Görüldü

Yayınlanma Tarihi 2023-11-14 16:32

Öne Çıkanlar

Next News Image

KOLT 2023 Sonbahar: Öğretim İnovasyon Hibe Ödülü

Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Nazan Canbulat (Dr. Nazan Canbulat & KAMER – SOM: “Organization of an Annual Conference in Healthcare Education with the Collaboration of School of Medicine and School of Nursing” under the Call 1: KOLT Faculty Learning Communities.) ve Psikiyatri Anabilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Tuba Mutluer (Dr. Tuba Mutluer – SOM: “My Virtual Assistant Bee: Improving Psychiatry Clerkship of Medical School Program through an Integrated AI System” under the Call 5: AI Applications in Courses.), Üniversitemiz KOLT Çağrı 3: 2023 Sonbaharı için Öğretim İnovasyon Hibe projelerinde desteklenme ödülüne layık görülmüşlerdir.